asc2

IT rendszerek tervezése, projekt menedzsment

Az összetett rendszerek bevezetése és folyamatos üzemeltetése nem lehet sikeres megfelelő tervezés és projektvezetés nélkül. Partnereink számára olyan teljes körű megoldást nyújtunk, amely a rendszer tervezéstől kezdve kiterjed a kivitelezés és az üzemeltetés folyamataira is.
asc6

Információbiztonság, kockázatelemzés

Az egyes iparági szegmensekre érvényes törvényi szabályzásokon túlmenően minden üzleti szervezetnek fel kell ismernie, hogy saját fennmaradása érdekében foglalkoznia kell az információvédelemmel. Ehhez első lépés a szervezet információ vagyonát veszélyeztető események kockázatainak feltérképezése.
asc1

ISO 27001, ISO 20000 rendszerek bevezetése

Az ISO 27001 az információbiztonság, az ISO 20000 az üzemeltetés management nemzetközi szabványa. Amennyiben felelősségel gondolkodik cége jövőjét illetően, és biztosítani kívánja a bizalmat és átláthatóságot vevői és partnere között, ismerje meg tanúsításra felkészítő szolgáltatásainkat!
asc4

IT üzemeltetés tervezés, optimalizálás, outsourcing

Az informatikára alapozott működési modellben nem mindegy mekkora költséget tesz ki az üzemeltetés. Egyre több cég ismeri fel, hogy az üzemeltetés kiszervezésével kizárólag alaptevékenységükre koncentrálhatnak, költségeik tervezhetővé válnak, sőt jelentősen csökkenhetnek is.

Teljes körű IT biztonsági szolgáltatásaink

Cégünk az informatika általi kihívások kezelésében nyújt megoldási javaslatokat, illetve ad tanácsokat ügyfelei számára. Üzleti megoldásaink az informatikai megoldások széles palettáján az információbiztonságot szem előtt tartva kerültek kialakításra. 

Hiszünk abban, hogy partnereink számára nyújtott szolgáltatásaink révén stabilan, szabályozott keretek közt, folyamatosan üzemelő informatikai hátterük elősegíti őket üzleti céljaik elérésében. Célunk, hogy megteremtsük ügyfeleink folyamatos üzletmenetének biztonságát, s ezzel együtt a megfelelő szintre emeljük az információs rendszerek és adatok rendelkezésre-állásának szintjét, csökkentsük az informatikai rendszerek használatával fellépő fenyegetéseket, folyamatosan együtt fejlesszük a szervezet IT biztonsági kultúráját.

A világ, a piaci környezet, a versenytársak változásainak követése folyamatos kihívást jelent a cégek számára. A folyamatok felmérésével kezdődő, komplex projektek keretében megvalósított működés optimalizálás, a korszerű informatikai lehetőségeket felhasználva segít eredményesebbé és hatékonyabbá tenni a vállaltok működését.

Stratégiailag kiemelt szolgáltatási területek

  • informatikai és információbiztonság
  • üzleti folyamatok felmérése, optimalizálása, újraszervezése (BPR)
  • teljes megoldás a kezdeti vizsgálatoktól, a szabályozó rendszerek kialakítás

 

Gyártófüggetlenségünk biztosítja, hogy megbízóink érdekeit a legmesszemenőbbekig szem előtt tartva garantáljuk a megoldást. Csapatunk készséggel nyújt segítséget Önnek professzionális internet biztonsági megoldásokban. Lépjen velünk kapcsolatba!