Felhasználási feltételek

 

Az ASC Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. (ASC) honlapjára történő belépéssel az oldalt látogató felhasználó az alábbi feltételeket betartja és tudomásul veszi.

Amennyiben nem ért egyet a jelen elvekkel, kérjük, ne használja ezt a honlapot!

  • Az ASC honlapját (www.asc.hu) az ASC működteti.
  • A Honlapon elhelyezett és közölt információ az ASC szellemi terméke, az tájékoztatási, ismeretszerzési céllal, a forrás megjelölésével szabadon, az ASC előzetes hozzájárulása nélkül felhasználható.
  • A Honlapon elhelyezett és közölt információk egészének vagy jelentős részének kimásolása és/vagy újrahasznosításnak számító, jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül vagy közvetve szolgáló felhasználása kizárólag az ASC hozzájárulásával végezhető. (Újrahasznosításnak minősül a honlaptartalom egészének vagy jelentős részének - különösen ideértve, de nem kizárva a Honlapon felsorolt, az ASC által nyújtott szolgáltatásokat igénybe vevő vállalkozások, természetes és jogi személyek - terjesztése, illetve a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tétele bármely eszközzel vagy módon.)
  • A Honlap tartalma nem minősül tanácsadásnak, ajánlattételnek, az csupán tájékoztató jellegű.
  • A Honlap elérhetetlenségéből, tartalmának megváltozásából, a Honlapon található információk letöltéséből, felhasználásából származó bármilyen kár megtérítését az ASC kizárja.
  • Tilos a Honlap tartalmát illegális, valamint az ASC jó hírnevét vagy üzleti érdekeit sértő célra felhasználni.
  • Tilos a Honlap bármely részére az ASC előzetes írásbeli engedélye nélkül linkeket építeni.
  • Tilos a honlap tartalmát a forrás megjelölése nélkül felhasználni, illetve másik weboldalon megjeleníteni.

A honlap tartalmának a fenti rendelkezésektől eltérő módon történő felhasználása, illetve a szabad felhasználás mértékének túllépése jogosulatlan felhasználást eredményez, mely jogszabály által tiltott magatartással szemben az ASC a számára jogszabály által biztosított jogorvoslati lehetőségeket érvényesíti.