A 2002 júliusában magánszemélyek áltat alapított, és azóta is a magyar menedzsment tulajdonában álló cégünk informatikai tanácsadói tevékenységgel áll ügyfeleink, partnereink rendelkezésére.

Vállalatunk egyik stratégiailag kiemelt szolgáltatási területe az informatikai biztonság vizsgálata. Az ASC nemzetközi és hazai szabványokon alapuló módszertanai (Cobit, MSZ ISO/IEC 27001, OCTAVE) tartalmazza azon lépéseket, melyek nélkülözhetetlenek egy szervezet célirányos átvilágításához, és az eredmény ismeretében a szabályozott és biztonságos környezet kialakítására.

Célunk, hogy megteremtsük ügyfeleink folyamatos üzletmenetének biztonságát, s ezzel együtt a megfelelő szintre emeljük az információs rendszerek és adatok rendelkezésreállásának szintjét, csökkentsük az informatikai rendszerek használatával fellépő fenyegetéseket, folyamatosan együtt fejlesszük a szervezet IT biztonsági kultúráját. Informatikai biztonsággal foglalkozó szakértőink - kik már a gazdasági élet több területén bizonyították szakértelmüket - teljes megoldást nyújtanak a vizsgálattól kezdődően, az auditálásig, tanácsadásig.

Gyártófüggetlenségünk biztosítja, hogy megbízóink érdekeit a messzemenőkig szem előtt tartva garantáljuk a megfelelő megoldást

 


 

Vezető munkatársak

 

Lengré Tamás - ügyvezető igazgató (CISA)

lengre1 kicsi
44 éves, diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte matematika-fizika-informatikai szakirányon.

Szakterülete: információ biztonság, ISO 27001, etikus sérülékenység-vizsgálatok, ISO 20000, auditok vezetése

15 éves kora óta foglalkozik számítástechnikával, első programozói és üzemeltetői tapasztalatait ZX-81, ZX-Spectrum és C64 gépeken szerezte, "nagygépes" tapasztalatai TPA-1140 gépekig nyúlnak vissza. Az eltelt idő alatt a fejlesztői területet elhagyva figyelmét az informatikai üzemeltetés menedzselése, és az információbiztonság területe felé fordította, itt szerzett jelentős ismereteket, tapasztalatokat, nemzetközi minősítéseket.

Több, sikeres projektet vezetett szervezetek informatikai stratégiájának, informatikai szabályzati környezetének kialakítása kapcsán. Részt vett az itSMF Magyarország szervezésével zajló, az Informatikaszolgáltatás Irányítás (BS 15000) magyar szabvány (MSZ ISO/IEC 20000) kialakításában.

Szabad idejét vitorlázó repüléssel, fotózással, búvárkodással tölti

 


Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az ASC Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

További információ


  

Cégadatok

Székhely: 1133 Budapest, Váci út 76. (Capital Square)
Telefon/fax: +36 (1) 883 0444
Bankszámla szám: OTP Bank Nyrt. 11705008-20479198
Adószám: 12864908-2-41