Az összetett rendszerek bevezetése és folyamatos üzemeltetése nem lehet sikeres megfelelő tervezés és projektvezetés nélkül. Partnereink számára olyan teljes körű megoldást nyújtunk, amely a rendszer tervezéstől kezdve kiterjed a kivitelezés és az üzemeltetés folyamataira is. 

Megbízóinkkal folytatott folyamatos kommunikáció és konzultáció biztosítja, hogy a kialakított rendszerek rugalmasan alkalmazkodnak partnereink aktuális és jövőbeli elvárásaihoz, biztosítva ezzel a hatékony és folyamatos üzletmenetet.

IT rendszer tervezési szolgáltatásunk az elérendő célok pontos meghatározásával kezdődik. Ezt követi annak felmérése, hogy mi a jelenlegi kiindulási állapot, milyen elvárásoknak kell a rendszernek megfelelni, mindehhez milyen erőforrások állnak rendelkezésre (szakemberek, anyagi lehetőségek, ráfordítható idő). Ezek alapján készül el az akár több alternatív megoldást is tartalmazó, így nem egy adott beszállító megoldására alapozott, hanem beszállítófüggetlen rendszerterv.

Megrendelőink kérése alapján a rendszerterv alapján segítünk a projekt szervezet felállításában, elkészítjük a projekt alapító dokumentumot (PAD), projekt definíciós tervet (PDP), projekt vezetői, adminsztrációs, vagy minőség biztosítási szolgáltatást biztosítunk, illetve ellátjuk az átadott rendszerek felügyeletét is.

 

Tervezés:

  • Üzleti és informatikai folyamatok tervezése, optimalizálása, újratervezése (PBR)
  • Informatikai üzemeltetési folyamatok tervezése ITIL alapokon (MSZ ISO/IEC 20000)
  • Informatikai stratégia készítése
  • Rendszer komponensek, rendszer elemek, alkalmazások és beszállítók kiválasztása (Common Criteria, ISO/IEC 15408)

Kivitelezés:

  • Informatikai projektek vezetése, minőségbiztosítása
  • Informatikai rendszerek ITIL alapokon történő üzemeltetése, felügyelete

Üzemeltetés:

  • Informatikai rendszerek ITIL (MSZ ISO/IEC 20000) alapokon történő üzemeltetése, felügyelete