Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége

 

IVSZ Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége az informatikai, távközlési és elektronikai cégek legnagyobb érdekvédelmi, érdekképviseleti szervezete. A szövetség fő célja, hogy elősegítse a hazai digitális ipar és információs társadalom fejlődését. A Szövetség stratégiai célja az iparág fejlesztése, a piacbővítés elősegítése, a tiszta verseny feltételeinek megteremtése és a szabályozói, illetve felhasználói szemlélet formálása. Iparági tanácsadói szerepkörében az IVSZ javaslatokat készít az információs társadalom stratégiai irányvonalainak és az ahhoz kapcsolódó programoknak a kialakításához. Az IVSZ a tagvállalatok munkájának elismerésére és piaci súlyuk erősítésére létrehozta az IVSZ Védjegyet, ami a minőséget, szakértelmet és megbízhatóságot jelenti a megbízók, partnerek, a piac egésze számára.

Az ASC 2012 óta tagja az IVSZ-nek. 

További információ: IVSZ


 

ISACA

 

isaca Az ISACA az információtechnológia egyik vezető szervezete, mely mintegy 100 országban több, mint 23 000 taggal képviselteti magát. Magyar tagozatának létszáma több, mint 350 fő, ebből a CISA és CISM minősítéssel rendelkezők száma meghaladja a 100-at. A tagok között megtalálhatók az IT szakma valamennyi szintjének képviselői, felső- és középvezetők, gyakorlati szakemberek, mindazok, akik elkötelezettséget éreznek az IT irányítás, ellenőrzés és biztonság gyakorlati problémáinak megoldására, a fejlődés elősegítésére. Az ISACA-t irányultsága és felszereltsége alkalmassá teszi arra, hogy élvonalbeli megoldások és szolgáltatások egyedüli forrása legyen. Az ISACA felvállalta azt a szerepet is, hogy világviszonylatban harmonizálja az IT ellenőrzés gyakorlatát és a szabványokat.


Az ASC munkatársai 2003 óta tagjai az ISACA-nak.


További információ: ISACA , továbbá ISACA Magyar Tagozat


 

IT Service Management Forum

 

issmf

Az IT Service Management Forum (itSMF) informatikai szolgáltatásmenedzsment területén nemzetközileg elismert és független szervezet. Egy nonprofit felhasználói szervezet, amelyet kizárólag a tagsága irányít.

Céljai: 

 • fejleszteni és terjeszteni a szolgáltatásmenedzsment ipari "bevált gyakorlatát"
 • megalapozni a szakmai hozzáértést a szolgáltatásmenedzsment szakemberek körében
 • közvetítőként segíteni a tagságot a szolgáltatás-teljesítmény javításában
 • a tagok számára az idevágó tárgykörben olyan fórumot biztosítani, ahol kicserélhetik nézeteiket és megoszthatják gyakorlati tapasztalataikat

Az itSMF meghatározó befolyással rendelkezik az ipari "bevált gyakorlatra" és a szabványokra, és világszerte partnerként működik együtt kormányzati és szabványügyi testületekkel.

Az itSMF Magyarországot 2004. november 11-én elismerte az itSMF International, így ma teljes jogú tagja a jelenleg 45 országot átfogó szervezetnek. A 8 tagú megválasztott elnökség készítette elő a Fórum nagysikerű nyitórendezvényét 2004. október 7-én, és szervezte meg az első konferenciáját 2005 márciusában. A jogi alapítók között 27 szervezet és 8 magánszemély található, a Fővárosi Bíróság közhasznú egyesületként jegyezte be 2005. április 20-án.

Az ASC büszke arra, hogy az itSMF Magyarország alapító szervezeteinek egyike lehetett.

Bővebb információ: itSMF Magyarország


 

ISO 9001

 

ISO 9001

Az ASC Kft. 2012-ben kezdte meg az ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetését, a TÜV Rheinland InterCert Európa segítségével. A bevezetésre került rendszer papírmentesen kezel és dokumentál minden olyan üzleti tanácsadói folyamatot, mely az informatikai projektek szempontjából fontos: az árajánlat készítésétől az adott projekt tervén át az elkészült tanácsadói anyagokig, legyen az akár egy szakvélemény, vagy akár egy komplett Információbiztonság Irányítási Rendszer (IBIR). Ezek dokumentálása korábban is szabályozottan zajlott, az ISO 9001 rendszer bevezetésével már nemzetközi szabványon alapul. A rendszer tanúsíttatására 2013-ban került sor.
 


 

Bisnode

 

Bisnode tanusitvany

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány igazolja, hogy cégünk elismert, megbízható vállalat. Az "A" minősítés kiváló hitelképességet, az üzleti kapcsolat kialakításának alacsony pénzügyi kockázatát jelenti. A magyar piacon csupán a cégek 7,44%-a jogosult rá. A tanúsítvány az aktuális állapotot jelzi, és naponta frissül.

Bővebb információ: Bisnode Magyarország
 


 

Magyar Marketing Szövetség

 

MMSZlogo

A Magyar Marketing Szövetség 1990-ben jött létre országos szakmai, érdekvédelmi szervezetként. A növekedésre és a fejlesztésre alakult – legyen szó tudásról, üzletről, kapcsolatokról vagy közösségekről. Az ASC Kft. 2014 óta tagja a Szövetségnek.

Bővebb információ: Magyar Marketing Szövetség

 


Az ASC Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. küldetésével összhangban arra törekszik, hogy ügyfelei informatikai háttere megbízhatóan, biztonságosan működjön, és a legteljesebb mértékben szolgálja ügyfelei üzleti céljait. Alapelvünk, hogy minden partnerünk elégedett legyen tevékenységünkkel.

Eddigi értékeinkre, tudásunkra támaszkodva célul tűztük ki:

 • Ügyfeleink velünk szemben támasztott igényeit tapasztalatainkra és szaktudásunkra alapozva magas színvonalon elégítsük ki.
 • Ügyfeleink visszajelzéseit figyelembe véve fejlesszük szolgáltatásainkat, őrizzük a kialakult jó üzleti kapcsolatokat.
 • Ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolatunk kölcsönös, nyílt, rendszeres legyen, odafigyelve megértsük ügyfeleink igényeit, elvárásait.
 • Ügyfeleinkkel hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítására törekszünk. Valljuk, hogy ügyfeleink szervezeti felépítését, működését tanulmányozva, megértve, a megszerzett tudásunkkal elősegíthetjük sikeres fejlődésüket, üzleti sikereiket.
 • A szabványok által meghatározott, esetenként merev megoldások helyett, ügyfeleink számára testreszabott megoldásokat nyújtsunk.
 • Alapértékeinket, melyek meghatározzák működésünket, megőrizzük.

Ezért a tulajdonosok, az ügyvezetés, a vezetők és minden munkatárs kötelessége, hogy a szervezet minden területén folyamatos kreativitással, motivációval és a teljesítmény emelésével arra törekedjen, hogy kitűzött céljainkat termékeinknél és szolgáltatásainknál megvalósítsa.

Működésünk során szeretnénk elérni, hogy:

 • Az általunk javasolt megoldások megteremtsék ügyfeleink számára a biztonságosan és folytonosan működő informatikai környezetet.
 • A fejlesztett szoftverek rugalmasan alkalmazkodjanak ügyfeleink elvárásaihoz, teljes mértékben kielégítsék igényeiket.
 • Tevékenyen hozzájáruljunk az informatikai kultúra fejlesztéséhez.