Fókuszáljon az üzletre...

...az informatikai rendszereinek problémáit pedig bízza ránk!

A gazdasági válság és a nehezen kiszámítható külső körülmények változásai a jövőről felelősen gondolkodó cégvezetést arra sarkalja, hogy cége minden erőforrását a meglévő ügyfelek magas szintű kiszolgálására, megtartására és új üzleti lehetőségek megszerzésére fordítsa.

Ebben a környezetben nem engedhető meg az üzleti tevékenységet kiszolgáló informatikai rendszer nem tervezett kiesése. Napjainkra a cégek több, mint 80%-ának esetében a teljesítményének, növekedésének és az egész cég fennmaradásának egyik kulcsa az informatikai rendszer zavartalan rendelkezésre állása, működése.

Megbízható IT környezet

Szeretne megbízhatóan és ellenőrzötten működő informatikai rendszert, amely ráadásul költséghatékonyan, pontos kimutatások és elszámolások alapján működik?

Szeretné, hogy csak a valóban szükséges informatikai szolgáltatásokért kelljen fizetnie, előre tervezetten, ütemezetten, megszabadulva az érthetetlen szakszavakkal megindokolt, átláthatatlan kiadásoktól?

Szeretne nyugodtan aludni, tudván, hogy a cég minden adata biztonságban van, és mindig rendelkezésre áll?

Engedje meg, hogy levegyük a válláról az informaikai üzemeltetés terheit!

Szakembereink, rendszergazdáink szakértelme, folyamatos, akár 7x24 órás rendelkezésre állása garanciát jelent arra, hogy az informatikai rendszereinek megbízható működése éves szinten akár 99,99%-os legyen!

Legyen szó fizikai szerverekről vagy virtualizált környezetről, Microsoft, Linux, Unix, Apple szerver és asztali operációs rendszerekről, rendszergazdáink magas szintű szakértelemmel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek.

Szolgáltatásainkat nemzetközi szabványok alapján nyújtjuk, így az informatikai rendszermenedzsment, üzemeltetés, helyszíni- és távfelügyeletünk az ITIL (ISO 20000) szabványon alapul, az információbiztonságot az ISO 27001 szabvány rendelkezései alapján valósítjuk meg.

Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik informatikai üzemeltetéssel, a néhány számítógéptől álló hálózatoktól a több száz szerveres bonyolult architektúrákig rendelkezünk tapasztalatokkal.

Szolgáltatásaink, kompetenciák

  • IT környezet és IT rendszerek tervezése, kialakítása
  • IT környezet (szerverek, asztali munkaállomások, notebook-ok, informatikai hálózat) felügyelete, üzemeltetése
  • Teljes informatikai rendszer karbantartása, szükség esetén javítása
  • Az optimális működés biztosítása, fejlesztések, racionalizálások, optimalizálások elvégzése
  • Adat- és információvédelem, adatmentés, vírusok, rossz indulatú szoftverek, behatolások elleni védekezés tervezése, kialakítása, folyamatos fejlesztése
  • Informatikai üzemeltetési rendek tervezése, kialakítása