ITBN Magyarország

Az ASC az ITBN Magyarország 2013 támogatója!

Ahogyan több éve megszokott, az ASC 2013-ban is támogatóként vesz részt az informatikai biztonság jeles konferenciáján! Jöjjön el, és ismerje meg megoldásainkat az informatikai biztonság területén!

Az idén 9. alkalommal megrendezésre kerülő ITBN Magyarország legszínvonalasabb IT biztonsági konferenciája évi mintegy 2000 látogatóval és a szakma legismertebb képviselőivel. A sokszínű és változatos idei program várhatóan közel 50 előadással, 25 hands-on jellegű szakmai workshoppal, valamint csaknem 40 felállított standdal várja a szakembereket és laikusokat egyaránt. A rendezvény aktuális és égető kérdések sokaságát vonultatja fel az informatikai biztonság témaköréből, így kiváló lehetőséget nyújt az IT szakma összes képviselőjének a kapcsolatfelvételre.

Az informatikai biztonság elkötelezett híveként az ASC idén is az egyik kiemelt támogatója a konferenciának.

Jöjjön el, ismerjen meg bennünket! A kérdőívünket a helyszínen kitöltő látogatók között kisorsolunk 2db, egyenként 500 000 Ft értékű, a nyertes cégénél elvégzésre kerülő, az ISO 27001 szabványon alapuló információbiztonsági felmérést.

Kérjen több információt!

Ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük, adja meg elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot, és egy személyes találkozó keretében egyeztetni tudjuk a részleteket.

7 + 1 = ?